Omaisten käynnit jälleen mahdollisia Treilin kodeissa

Terveiset Treililtä!

Poikkeusaikoja on eletty jo yli kaksi kuukautta. Vaikka kaikki tässä hetkessä onkin hyvin, on pitkään jatkunut ehdoton vierailukielto ottanut koville. Niin meidän asukkaillemme kuin varmasti Teille kotiväellekin. Ehdottomuus on kuitenkin kannattanut, sillä yhtäkään koronatartuntaa ei kodeissamme ole vielä havaittu. Ei asukkaissa eikä työntekijöissä. Tästä olemme kovin iloisia ja kiitänkin kovasti Teitä omaisia ja työntekijöitämme sinnikkyydestänne.

Treili on Tampereen kaupungin palvelukumppani ja toimimme kaupungin antamien ohjeiden mukaisesti. Nyt kun koronaepidemia on helpottanut koko maassa, on kaupunki tarkistanut vierailuohjeita ikäihmisten parissa. Ohjeiden mukaisesti omaistapaamiset ovat jälleen mahdollisia ulkoilmassa, suojautuneena ja riittävällä etäisyydellä. Ohjeiden mukaan tapaamisaika tulee pitää rajattuna (max 15 min.) ja tapaamisessa tulee olla myös kotimme henkilökuntaa paikalla.

Ohjeistuksen mukaisesti omaisten käynnit ovat jälleen mahdollisia Treilin kodeissa perjantaista 29.5.2020 alkaen. Sovimme joka kodin osalta yksilölliset tapaamiskäytännöt joista voi tiedustella kodin henkilökunnalta. Tapaamiskäytännöissä joudumme pohtimaan työntekijöidemme resurssoinnin ja muiden asukkaidemme mahdollisuuden rajoittamattomaan liikkumiseen omalla pihamaalla. Teemme edelleen parhaamme taudin leviämisen ehkäisemiseksi ja tästä syystä toivomme Teiltä ymmärrystä tapaamiskäytäntöjen rajoitteista. Uskon kuitenkin, että yhteistyöllä pärjäämme ja selviämme kohti parempia aikoja.

Ollaan kuulolla!

 

Kun leskenlehti ilmestyy, siihen on hyvä syy. Painotuore lehtinen kertoo meille uutisen, ja otsikoi sen huolella: Ollaan kesän puolella!

  • Kirsi Kunnas –

 

Kirjoittaja

Leena Lehtonen