Sopimusvuori Oy on nyt Treili Oy

Treili Oy on suomalainen sosiaalialan pioneeri, joka tarjoaa palveluita mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, ikäihmisille, perheille ja työyhteisöille. Aikaisemmin yritys tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy, mutta syksyllä 2018 oli aika astua uudelle polulle ja jatkaa työtä uudella nimellä – Sopimusvuori Oy on nyt Treili Oy!

Sopimusvuori Oy uudisti brändinsä ja jatkaa toimintaansa 21.11.18 alkaen nimellä Treili Oy. Uusi nimi ja brändi ilmentävät yrityksen yhteisöllisiä arvoja ja asiakaslähtöisyyttä, ja antavat etua erottautua tulevaisuuden kiristyvillä markkinoilla.

– Työtämme on aina ohjannut halu auttaa kohti sujuvampaa arkea. Työntekijämme omaavat vankan ammattitaidon ja kehitämme aktiivisesti uusia ratkaisuja asiakkaidemme hyväksi. Jatkamme työtä entiseen toimivaan malliin, mutta brändiuudistuksen myötä myös ilmeemme vastaa nyt työmme korkeaa laatua, Treili Oy:n toimitusjohtaja Leena Lehtonen kertoo.

Yritys on aina tunnettu kantaa ottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Brändiuudistuksen myötä Treili suuntaa tulevaisuuteen vahvana ja voimakkaana. Treili nimenä ilmentää sekä jokaisen omaa polkua että yhteistä tietä, joka on muodostunut aiemmin kulkeneiden askelista. Nimen alussa on viittaus myös yrityksen syntysijoille Tampereelle.

Treilin logo kuvastaa yrityksen roolia alan edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Ilmeen väri- ja kuvamaailma on rakennettu asiakkaita huomioiden, sillä vastavärit helpottavat luettavuutta. Lisäksi erityisesti nettisivujen viestinnässä Treili haluaa nostaa esiin entistä enemmän laadukkaan palvelunsa menestyksentekijää ­– osaavaa henkilökuntaa.

– Yhdessä henkilöstön, johdon ja hallituksen kanssa tehdyn strategiatyön mukaisesti olemme luoneet brändiuudistuksen, joka on tästä lähtien voimakkaasti läsnä kaikessa tekemisessämme. Uusi ilmeemme on erottuva ja raikas, Lehtonen summaa.

 

Lisätiedot:

Kirjoittaja

Leena Lehtonen