Tepon pitkä ura Treilillä palkittiin

Teppo ollut töissä Treilillä jo 25 vuotta

Treili on jälleen halunnut arvostaa henkilöstöään sitoutumisesta yritykseen ja palkinnut yhteensä 57 työntekijää rahallisella palkkiolla, jonka kokonaissumma oli tänä vuonna yhteensä 20 800 €.

Palkkiot maksetaan vuosittain kahden vuoden, ja siitä eteenpäin viiden vuoden välein saavutetuista tasavuotisista työsuhteista. Korkein maksettava summa on 1000 €, ja se maksetaan 20 vuodesta lähtien yritykseen sitoutuneille.

Tänä vuonna korkeimmalla palkkiolla muistettuja henkilöitä oli kolme, joista Teppo Tannille täyttyi 25 vuotta työuraa Treilin mielenterveyspalveluissa.

– Sitä ei tahdo oikein ymmärtää, kuinka nopeasti aika on mennyt, viimevuodet suorastaan kirmaten, hämmästelee Teppo.

Teppo päätyi Treilille aikoinaan sattumalta.

– Sain pienen vinkin, että Turtolaan Viialantielle ollaan perustamassa uutta kuntoutuskotia. Sen verran olin myöhään liikkeellä, että päiväpaikat olivat ehtineet jo mennä. Ykskaks´ huomasinkin olevani Viiala 1. ja Viiala 2. yhteinen yöohjaaja. 

– Kaikki alkoi kovalla tohinalla. Uuden kodin toimintaa alettiin rakentamaan uusien asiakkaiden muuttosäkkien keskeltä. Monet muutokset ja vaiheet ovatkin sitten kantaneet aina vain yhä eteenpäin ja eteenpäin.

Teppo on pysytellyt tiiviisti saman katon alla, sillä silloiset Viialantien yksiköt siirtyivät myöhemmin Koulukadulle nimien vaihtuessa samalla Katajaksi ja Moreeniksi, toimien nykyään nimellä Kaarna.

– Tämä huomionosoitus lämmittää sydäntäni kovasti ja saa kaihoisalle mielelle.  Ajattelen tätä matkaa ja olen kiitollinen siitä. Asiakkaat ovat aina olleet se suurin voimatekijä. Heidän kohtaamisensa, kuunteleminen, auttaminen ja yhdessä tekeminen. Paljon, paljon on myös mukavia työkavereita ollut rinnalla mukana. Heille kaikille haluan lähettää lämpimät ajatukset ja terveiset ja hyvän voinnin toivotukset.

Uusille, vasta uraansa Treilillä aloitteleville työntekijöille Teppo haluaa myös toivottaa kaikkea hyvää:

– Päivä kerrallaan, siitä se lähtee. Valoisin mielin kohdaten, hymyillen ja nauraen.  Ilo tarttuu ja mieli virkistyy!

Kirjoittaja

Mirva Leppälaakso