Treili palkitsi työntekijöitään 19 600 eurolla

Treili on palkinnut pitkäaikaisia työntekijöitä jälleen sitoutumisesta Treiliin. Palkkiot maksetaan vuosittain kahden vuoden, ja siitä eteenpäin viiden vuoden välein saavutetuista tasavuotisista työsuhteista.

Treili tarjoaa monipuolisia kannustimia henkilöstölleen. Henkilöstön työhyvinvointia edesauttavat mm. kattava vakuutuspohjainen työterveyshuolto, ePassi Flex, sekä työhyvinvointia tukeva virkistystoiminta. Tämän lisäksi käytössä on monia taloudellisia kannustimia, kuten maksimissaan 1000 € suuruinen henkilökohtainen palkkio pitkäaikaisesta sitoutumisesta. Tänä vuonna palkkioita jaettiin 36 työntekijälle yhteensä 19 600 €.

Eräs palkkion vastaanottanut, mielenterveystoimialalla työskentelevä yksikön esihenkilö Pia Moijanen on ollut Treilissä töissä jo 30 vuoden ajan.

– Vaikka olen ollut yli kolmekymmentä vuotta talossa, ei vuodet eikä päivät ole olleet samanlaisia. Ainoa mikä on pysynyt samana, on ihmisen kohtaaminen eli perustyö.

Aikoinaan sairaanhoidon opiskelijana harjoitteluun tullut, ja siitä uransa talossa tehnyt Pia arvostaa Treilissä vallitsevaa työskentelykulttuuria:

– Minut on pitänyt tässä firmassa mahdollisuus olla oma itseni, eli oikeasti tehdä töitä persoonalla, sekä vapaus työskennellä luovasti rautaisten ammattilaisten kanssa.

Vapaus on opettanut myös ottamaan vastuuta omasta työstä ja teoista. Joskus vaaditaan joustavuutta ja rauhallisuutta ikuisten muutosten keskellä – muutos on tällä alalla jatkuva normaali.

-Parasta työssä on kuitenkin nähdä, kuinka asiakas pikkuhiljaa vahvistuu ja löytää oman polun, jota pitkin kulkea, kun ammattiapu päättyy. Oli hyvä, että lähdin aikoinani ihmisalalle. Ilman sitä kaikkea elettyä en seisoisi tässä onnellisena ja tyytyväisenä.