Avoin hakemus

Onko sinulla mielessäsi joku tietty työ, josta haaveilet? Tutustu Treilin avoimiin työpaikkoihin, hae avointa työpaikkaa, tai täytä sivun alareunassa oleva avoin hakemus.

Etsimme yhtä lailla lähihoitajia ikäihmisten asumispalveluihin Tampereelle kuin esimerkiksi lähi- ja sairaanhoitajaopiskelijoita keikkatöihin – meillä on toimiva sijaisjärjestelmä, mutta toisinaan tarvitsemme lisäkäsiä.

Treilillä saat tehdä merkityksellistä työtä, riippumatta siitä oletko opiskelija, kokenut ammattilainen tai vaikka jo eläkkeellä. Voit hakea myös kesälomakauden sijaisuuksiin ympäri vuoden.

Hae mukaan loistavaan porukkaan

Jätä rohkeasti avoin hakemus. Keskustellaan sen jälkeen yhdessä siitä, mitä toiveita sinulla on ja mitä voimme tarjota. Jos kemiat kohtaavat, tehdään päätös työsuhteesta, harjoittelusta tai sijaisuudesta. Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

Täytä hakemus

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3