Manse PP:n Venla Tanhua Treilin kummipelaajana

Manse PP:n Venla on Treilin kummipelaaja

Venla Tanhua, Manse PP:n naisten joukkueen kapteeni ja lukkari, toimii Treilin kummipelaajana kausilla 2024-2025. Tanhua on ollut avainasemassa Manse PP menestyksessä, sillä joukkue on voittanut tähän mennessä pelatuista runkosarjaotteluista 11 ja johtaa sarjaa.

Treilin ja Manse PP:n välinen yhteistyö kannustaa Treilin asiakkaita sekä henkilöstöä kokemaan liikunnan iloa ja sitä myötä syntyvää yhteisöllisyyttä, mikä puolestaan tukee sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Venla tulee vierailemaan Treilin Hämeenpuiston yksikön 10-vuotisjuhlissa 1.7.2024, jossa hän tapaa Treilin väkeä jutustelun ja pesäpalloteemaan ja liikuntaan liittyvien aiheiden merkeissä. Vierailu on osa Treilin ja Manse PP:n välistä yhteistyötä, joka korostaa liikunnan positiivisia vaikutuksia mielen hyvinvointiin.

Treili toimii myös otteluisäntänä lauantaina 6.7.2024 pelattavassa pelissä, tarjoten henkilöstölleen mahdollisuuden lähteä kannustamaan Venlaa ja Manse PP:tä paikan päälle.

Venla ja Manse PP:n menestys ovat inspiroivia esimerkkejä siitä, miten yksilösuoritukset ja tiimityöskentely rakentavat menestystä, niin urheilussa kuin mielenterveystyössäkin.

Lue lisää: Hämeenpuiston yksikön yhteisöllinen asuminen lievittää yksinäisyyttä

Kirjoittaja

Mirva Leppälaakso